Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminktippek farsangra

Kedves lányok! Hamarosan itt a farsang és ti még nem tudjátok, hogyan sminkeljétek magatokat? Hát most ha akarsz tanácsot kapni a farsangi sminkeléshez, akkor jó helyen jársz!

 

Füstös szem:

Először is vegyél elő egy fekete szemceruzát és a felső szempilláid picivel magasabban húzz egy csíkot a szemhéjadra. Ezután enyhén maszatold el a csíkot. Utánaminnél feljebb fested magad, annál világosabb színeket használj az előzőnél. A szemöldökcsontod alatt hagyd abba a festést. Ha túl sápadtnak tűnsz tegyél fel magadra egy kevés pirosítót is. Ha akarod szempillagöndörítővel vagy éppen szempillaspirállal javíthatsz a megjelenéseden. A következő és egyben az utolsó lépés a szájfény lesz. Mindenképpen világos színű szájfényt válassz ha nem extrém jelmezbe fogsz bújni.                                                        images.jpg

Miss Világos:

Első lépés lesz, hogy előveszel egy világos matt / csillogós rózsaszín szemhéjfestéket és befested a szemhéjadat. Utána szempillagöndörítővel a szempilládat rendberakod. Ezután meg jöhet a pirosító és a szájfény.